Rijeka
letovanje hrvatska
Provedite savršeno leto u Rijeci, gradu na obali Jadranskog mora. Ovaj prelepi grad obliuje brojnim atrakcijama, koje ga čine savršenom destinacijom za nezaboravno uživanje. Mediteranska klima, koja preovladava na hrvatskom primorju, donosi duga i topla leta i blage zime.
Predstavljamo vam neke od brojnih atrakcija Rijeke :

  • Prošetajte kroz gradski Korzo. Na šetalištu dugom oko 500 metara nalaze se brojne radnje, pa možete da uživate u savršenom šopingu. Pored glavnog gradskog šetališta proteže se riječka obala.
  • U Gorskom Kotaru, na oko 3 000 hektara, prostire se Nacionalni park Risnjak. Park je nastao 1953. godine, a poznat je po velikom broju biljnih i životinjskih vrsta.

rijeka hrvatska

  • Upoznajte se sa prošlošću Rijeke. Neke od omiljenih građevina su Sudbena i Guvernerova palata.
  • U centru riječkog Korza nalazi se Gradski toranj. Reč je o simbolu grada, i popularnom okupljalištu, kako lokalnog stanovništva, tako i brojnih turista.
  • Prošetajte starim ulicama Rijeke, a potom uživajte na nekoj od gradskih plaža. U blizini Rijeke nalaze se i druga popularna mesta, sjajna za uživanje. Opustite se u nekom od brojnih kafića i barova, a dan završite u popularnim noćnim klubovima. Rijeka je odlična destinacija za savršeno leto.